dimarts, 12 de gener del 2016

ELS BENEFICIS DELS ARBRES URBANS.


Durant el mes d’octubre, els cursos de 3r i 5è de Primària de les cinc escoles del municipi, 456 alumnes en total, han participat en les activitats educatives proposades dins el programa Obrim el parc del Mirador. Es tracta d’uns tallers la finalitat dels quals és donar a conèixer als infants les diferents espècies d’arbres i plantes existents en aquest parc de Bellavista. 

Aquestes activitats, impulsades pel Pla de Barris de Bellavista en col·laboració amb el Projecte Educatiu Comunitat i Escola, i realitzades per personal expert de l’associació Educa Viladrau, han consistit en l’exposició a l’aire lliure “Beneficis dels arbres urbans” per a l’alumnat de 3r i en el joc de pistes “La farmaciola del Mirador” per al de 5è. 

Els alumnes de 3r han après els beneficis dels arbres urbans per mitjà de les explicacions que un educador ha fet de cadascun dels deu plafons que estaven col·locats en diferents parts del parc. 
Un cop a l’aula, els diferents grups treballaran un dels beneficis mitjançant algun dels llenguatges artístics perquè formi part de l’exposició conjunta de tots els grups participants en què presentaran a tota la població el decàleg dels beneficis dels arbres urbans.

Aquí us deixem les fotos de la nostra aportació i treball que tanca aquesta activitat Obrim el parc del Mirador. 

Els nostres beneficis treballats artísticament són : Afavoreixen la relaxació i el benestar i Retenen la pols de l'aire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada