dimecres, 5 de juny del 2013

3r DESCOBREIX i EMPATITZA AMB L'OBRA DE JAUME DE CÓRDOBA

Imatge extreta del blog de l'artista http://jaimedecordobaescultor.blogspot.com.es/
Hem començat a treballar, a les sessions d’art, l’escultor Jaume de Córdoba.  En Marco ens explica que aquesta activitat està lligada amb el nostre segon projecte: Les Franqueses del Vallès ja que la nostra vila té dues obres escultòriques seves.

Quines seran? On estan?
Coneixeu a qui pertanyen aquests peus?










En Jaume de Córdoba és un escultor català  nascut a Barcelona el 1961. És doctor en Belles Arts, professor titular de la Universitat de Barcelona i antic professor d’escultura de la “Llotja” (Escola d’arts i oficis) de Barcelona. Ha realitzat exposicions individuals a ciutats com Barcelona, Madrid, Girona, Manresa i La Haia. I també n’ha realitzat de col·lectives a Espanya, França, Holanda, Gran Bretanya, Alemanya i Itàlia.

L’any 2001 realitza l’escultura que podem trobar a l’entrada de la Biblioteca de Bellavista (1,40m x1,10m x 2m. Ferro colat).

I, és a l’any següent, que l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès li demana un projecte escultòric per a la nova plaça de la Vila.  Una escultura que representés tant la part agrícola com innovadora del poble així com el seu passat, present i futur.


Ens hem posat en contacte amb en Jaume de Córdoba i ens ha enviat molt amablement fotografies del procés de construcció de l’escultura. Material que ens ha permès anar analitzant poc a poc el grup escultòric descobrint els seus missatges, els seus personatges, les seves idees i els seus secrets.

La nostra mirada ara ja passejarà d’una altra manera per aquesta escultura de la nostra vila.


Procés de creació de les nostres mirades a l'escultura.

La nostra exposició.

Visitem, toquem, mirem, sentim l'escultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada